28 May 2014

Je T'aime ❤



Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large

Assalamualaikum

Dear Friends,
Please stay forever in my life,
because you are one of the best things
ever happen in my life 

.Terima Kasih.
Sebab terima aku seadanya,
Sebab share korang punye shoulder bila aku nangis,
Sebab buat aku happy dengan perangai GILA korang,
Sebab selalu membebel dalam whatsapp,
Sebab tak jemu2 ajak date walaupun aku selalu tak dapat join,

Nanti aku tak tahu nak pilih sape jadi pengapit aku.
aceehh. Gosipp~
Syukur sangat dekat Allah S.W.T 
sebab jumpakan aku dengan korang.

Aku doakan korang sihat selalu,
Happy sentiasa,
Be Strong Gegurl,
Apa pun ujian Allah bagi dapat tempuh dengan jalan yg diredhaiNya,
Kalau ada pape nak share dengan aku, 
Aku sentiasa ada untuk korang. InsyaAllah.
Sini, aku nak mintak maaf kalau aku ada buat
korang marah ke terasa ke,
okay?


.Sahabat till Jannah.
.InsyaAllah.
.Aku Sayang korang kerana Allah.
Dan 
.kerana Allah kita dapat bertemu.
Jadi berterima kasihla kepada Allah
Jaga diri. Jaga Hati.







1 comment:

Ahlam Miera Amirul Shafie said... Reply...

moga persahabatan itu kekal selamanya...:)

 
by NurFadhilah 2012 .Credit. Hafizah