09 June 2013

Happy Birthday ^^

Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large

Assalamualaikum
Fatheen Nadia, dia seorang kawan yang
# Baik
# Nakal
# Periang
# Merajuk
# Tabah


Hari ini, hari ulang tahun kelahiran dia,
So,
Happy Birthday to Fatheen Nadia !!

Dengar SINI !!!
>> Oky sekarang umur dah masuk 20
Dah besar kan tak mau dah jadi budak2 lagi 

Oky ;)
>> Jadi anak yang baik ye sayang ;)
apa pun
Allah & Family number one tau !!
>> Sentiasa doakan terbaik untuk awak dan kawan yg lain :)
>> Kuat kan hati dengan apa2 sekali pun datang kacau hati and hidup awak !!
>> Jangan lupa awak ada Allah, Family dan Kami sentiasa bersama awak, 
Saya Sayang Awak ;)
>> Jaga diri tau , Jaga hati sekali !

Sori tak dpt celebrate birthday awk mcm kita kat sekolah dulu,
nati cuti kite keluar lagi oky ;)



0 comment:

 
by NurFadhilah 2012 .Credit. Hafizah