27 April 2013

Awak, Terima Kasih :)

Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large

Assalamualaikum
Terima kasih pada kawan-kawan yang bawa saya be siar-siar siang tadi
kepada driver & empunya kereta Neazatul Fariza

GPS yang tidak bertauliah Nur Nabilah
&
dua orang manusia yang suka bertekak
Siti Shairah dan Fatheen Nadia
penat gelak sebab korang

First,
pergi Publika Mall makan cupcake comel di +WONDERMILK+



Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large
comel kan?
cuba intai kat 'sini' ^^
bg korang gile cupcake boleh cuba try~
minum Cappuccino mcm biasa tak habis..

haha
dah habis makan kat situ and begamba sakan 

pergi situ sbb nak makan cupcakes je 
ngee :D
kami ke One Utama untuk makan berat ^^
 Seoul Garden

korang tau tempat makan ni 
makanan korean kalau kita macam
BBQ & steambot
sedap ^^

halal tau! tempat selesa~
harga ikut satu kepala and kalau ada kat pelajar dptlah murah sikit ^^


Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large
Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large
 photo C360_2013-04-26-14-37-52_zpsaadfbe3f.jpg
Mak cik ni kerja die tanya ayam da siap masak ke?
daging2 tu aku nak ^^
hehe ~
mentang2 duduk tgah rilek je budak nie
aku dengan lain kena minyak mercik2 dekat tangan
saba jela~

gamba yg lain belum amik dari member lagi
tujela kot 

kbye~
.
.
.
terima kasih kepada Shairah & Fatheen sebab bagi hadiah tu ^^

korang rajin bagi kat aku,
terima kasih sgt ^^
jumpa lagi korang~
.Assalamualaikum.




13 April 2013

Dear,

Be741edf655c69b9065431f12051e8ac_large

Sumber .Facebook.
Tahniah pada Lee Chong Wei dpt
baby Boy!










 
by NurFadhilah 2012 .Credit. Hafizah